torsdag 24 juni 2010

Darn Lotta!


Nu har jag, enligt lista från OM huvudkontor, ringt alla butiker i hela Sverige som har tagit in Lotta Lotta Long Coat. EN ENDA har den i min färg och storlek, och de har inte rea. Och när jag vet att den finns för halva priset lite varstans, så köper jag den inte för full pris. Icke.

Såååå.... om nån har/vet om denna i Almost Black, 3 eller 4, och vill bli av med den för runt 2000 spänn, så vet ni var jag finns. Jag hoppas jag inte är pank då bara (just nu är nämligen en av de få enstaka tillfällena som jag INTE är det!)

Kan även tipsa om att i Karlstad har de Kettle Coat i rouge, har för mig att nån letade efter den?

2 kommentarer:

 1. Jag provade en Lotta i almost black storlek 4 på Åhlèns I Stockholm. Det är ju i och för sig ett par månader sen, men dom hade ganska många. Har du ringt dit? Den är fucking lovely och jag vill oxå ha en, dock inte till fullpris;) Ha en bra midsommar du härligt galna kvinna! Kram
  (PS! Klart du ska ha en klassisk Arla-kossa! En kanontatering skulle det bli. Får väl erkänna att jag blev lite konfunderad först, trodde du jämförde MIG med kossan klädd i rött och vitt som jag var! Sen trillade poletten ner;)

  SvaraRadera
 2. ASG!!! I så fall den snyggaste, mest välklädda kossa jag nånsin sett min söta! :-D

  Åhlens var faktiskt det enda ställe jag INTE ringde (förutom webbshopparna som jag terroriserat via mail under våren) Ska ta tag i det det första jag gör på måndag, såvida de inte har öppet söndag. Lovar att meddela dig ifall de har ett gäng kvar!

  Stor kram, pussa gulliganen, klappa handbollsbruden i förbifarten (är hon som min lär du knappast få pussa henne- AMEN HALLÅ DU ÄR TYP AAAASPINSAM NU JU???- och ha en supermidsommar!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!