söndag 13 juni 2010

Impulsiv


Igår på fyllan kom Barbie och jag på att vi skulle gå med i Hemvärnet- för att vi är arbetslösa, för att vi har tråkigt, helt enkelt för att vi kan!

Idag var jag på flyguppvisning och det fanns massa militärer där och helt plötsligt hade jag gått med i Lotta-kåren. (tilläggas bör att jag vid det här laget var nykter. Bara så ni vet=)

Nu ska på 10 dagars militär grundutbildning i Norrland. Ibland är jag alldeles för impulsiv..... Fan också?

Det skojiga är dock att jag lyckades lura i Mumlan att det i tjänsten ingår att iförd uniform föreläsa på högstadieskolor, och att jag redan fått i uppdrag att åka till hennes. Det var kul. Det tyckte nog inte hon dock.

5 kommentarer:

 1. Oj, det var som tusan. Då väntar storkok av ärtsoppa alltså. Dessutom måste du nog ställa upp på marknader (iförd uniform såklart) och sälja egenhändigt slöjdade prylar för att samla in pengar till lottakåren. Impulsiv? Ja, kanske :o)

  SvaraRadera
 2. Wooooe, stopp och belägg! Jag må vara impulsiv, men jag är inte korkad: ingen matlagning och ingen sjukvård. Jag ska STÖTTA trupperna, inte förgöra dem??

  Jag ska bli stabslotta! Datorer, kommunikationsradio och kontor. Fast tydligen måste de gå grundutbildningen de också.... Men jag tänker ICKE jogga, det säger jag bara!

  SvaraRadera
 3. Hahhaahhahahahahaa!

  Miljarder tack för att du kommenterat hos mig. Ja, så jag kan läsa sin suveräna blogg. Längesen jag skrattade så gott!

  Bock och bug!
  Nu ska jag fortsätta läsa!

  SvaraRadera
 4. @Mira: hjärtligt välkommen! Och grattis till både det lilla underverket, samt till dina stora. Klart grabben ska ha illgrönt hår, det är faktiskt, från djupet av mitt hjärta, skitsnyggt på honom!

  SvaraRadera
 5. Hehehe...Ja ser fram emot fortsättningen.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!