onsdag 30 juni 2010

Knep och knåp en solig eftermiddag

Var rätt mör efter mitt besök hos kotknackaren igår, men lyckligtvis hjälpte det! Det var min gamla vanliga höft som hoppat åt skogen- inte alltid ett plus att vara överrörlig- så med lite bändande och böjande så löste det sig finfint=)

Men lite mör som sagt.... Roade mig med att göra ett armband! Har länge suktat efter ett snyggt läderarmband, men inte hittat nåt som varit tillräckligt jag- och har jag hittat det så har jag blivit för snål då jag vet att det går att göra själv? Detta gick på ganska exakt hundra spänn, minus "förbrukningsvaror" som ringar o dy, de kostar ju att köpa in med men räcker å andra sidan till många smycken.

Ber om ursäkt för bilden, det går sådär att fotografera sig själv ibland! Det är virat runt, så vill man går det utmärkt att använda som halsband istället. "På riktigt" är naturligtvis inte metallen så här matt-billig, utan det gör sig bättre live än på foto (precis som jag- det är därför jag aldrig kör outfit-bilder;-)


Denna kofta från Nordljus är helt ofantligt vacker! *Har snott bilden därifrån med* Dessvärre är inte ljusblått min färg, men annars så.... Tydligen har Kjederqvist-koftorna funnits för halva priset på TinTin, men jag missade det totalt. Satnam också!Nu ska jag luncha hos Blond Beauty! Thank you for listening, over and out!

1 kommentar:

  1. Men jisses. Vilket fint armband !! Och koftan sen!! Hade inte min rumpa sett ut som en ladugård i långa kogtor hade jag banne mig ninjat en sådan. Ha en underbar lunch! Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!